Update 24.06.2019

place Update 24.06.2019
June 24, 2019 8:30 am

Montarea contoarelor inteligente în Cartier Latin, Bragadiru

În săptămâna 24-27 iunie, în intervalul 09.00-17.00, Apă Ilfov desfășoară lucrări de montare a contoarelor echipate pentru citirea la distanță, în Cartier Latin, Bragadiru.

Întrucât situația tehnică nu permite altfel, suntem nevoiți ca în acest interval să sistăm furnizarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă si, pe aceasta cale, asigurăm consumatorii din această zonă de faptul că depunem tot efortul pentru a limita cât mai mult disconfortul creat de întreruperea serviciului.

Astfel, contoarele de branșament la rețeaua publică vor fi înlocuite cu contoare echipate pentru transmiterea index-ului la distanță, ceea ce va ajuta la eliminarea facturării în regim estimat, precum și eliminarea erorilor provenite din citirea și prelucrarea fizică a consumurilor. Avantajele cheie ale acestei tehnologii se referă, în principal, la detecția pierderilor de apă și a curgerilor inverse, analiza profilurilor de consum și imunitate la fraudarea magnetică.

Înlocuirea contoarelor inteligente se va face pe cheltuiala companiei doar în cazul branșamentelor existente la rețeaua publică, excepție făcând astfel contoarele de interior montate în instalația privată a utilizatorilor, cum ar fi cele din condominii sau blocuri de locuințe, unde montajul se va efectua la cerere, contracost.

Noutati