Modalități Plată


Plăți Electronice

Terminalele de plată electronică PayPoint, staţia de plata Selfpay, Centru de Plăţi UN-DOI se gasesc în hypermarket-uri, supermarket-uri și magazine de proximitate.
Plata poate fi efectuată prin scanarea codului de bare imprimat pe factură.

Stațiile de Plată SelfPay sunt amplasate în rețelele naționale de retail modern (Mega Image, Profi, Carrefour, Kaufland, Penny), precum și în benzinării, mall-uri și magazine de proximitate.
Ca sa plătești este necesară scanarea codului de bare imprimat pe factură.
Identifică cele mai apropiate Staţii de Plată SelfPay!

Plata Online

Plata online - Serviciu disponibil nelimitat prin contul online deschis pe portalul www.acilfov.ro secțiunea Înregistrare/Autentificare. Plata se efectuează cu cardul (VISA sau MasterCard), fără niciun comision.

Serviciul de plată Westaco Express este disponibil la benzinăriile OMV-Petrom, precum și în rețelele Inmedio și Relay. Plata poate fi efectuată prin scanarea codului de bare de pe factură.

Internet Banking

Plata MyBRD Mobile (mobile banking) și MyBRD Net (internet banking)

Plată prin aplicații mobile

Plata prin aplicațiile mobile disponibile gratuit pe AppStore și GooglePlay. Plata poate fi efectuată fie prin scanarea codului de bare imprimat pe factură, fie prin introducerea manuală a codului de client și a seriei de factură.

Plata prin virament bancar (OP):

Cont RO02BRDE445SV36801914450 deschis la BRD
Cont RO82RNCB0091124743540001 deschis la BCR
Cont RO76BUCU1241211004073 RON deschis la Alpha Bank

POS

Plată prin POS - Serviciu disponibil în toate unitățile Apă Ilfov din teritorii, în intervalul orar 08.00-16.30, Luni-Vineri.

Direct Debit

Proces complet automatizat prin intermediul soluțiilor de electronic și internet banking.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați www.bcr.ro

Plată electronică ROBO-BRD

Plata poate fi efectuată prin scanarea codului de bare de pe factură la cititorul de cod de bare al terminalului, iar suma de plată poate fi achitată cu cardul sau prin introducerea de numerar.

Pentru plata efectuată cu numerar suma introdusă trebuie să fie o sumă rotunjită, fără zecimale, întrucât terminalul nu dă rest.

Numerar

Plata în numerar - Serviciu disponibil în toate unitățile Apă Ilfov din teritorii, în intervalul orar 08.00-16.30, Luni-Vineri.
Având în vedere condițiile pandemice actuale, recomandăm plata online!

Atenție! Apă Ilfov nu încasează plăți la domiciliu sau prin alte metode care nu sunt prezentate în această pagină.