Update 22.03.2019

place Update 22.03.2019
March 22, 2019 9:00 pm

ZIUA MONDIALĂ A APEI 2019

Nu lăsăm pe nimeni în urmă

Apă pentru toți

Ziua Mondială a Apei reamintește oamenilor importanța apei și promovează durabilitatea gestionării resurselor de apă dulce. Este ziua în care sărbătorim APA! Anul acesta, Ziua Mondială a Apei este aniversată sub sloganul Nu lăsăm pe nimeni în urmă“.

Într-o epocă a provocărilor globale imense – sărăcia, inegalitățile, catastrofele naturale, crizele umanitare, emigrările, trebuie să ne gândim profund la șansa pe care o avem de a fi conectați la o apă sigură. Nu vom putea progresa ca o societate globală, fără să nu acordăm importanță mediului înconjurător și resurselor naturale ale planetei noastre.

Oricine sunteți, oriunde vă aflați, apa este dreptul vostru uman. Accesul la apă reprezintă o bază pentru sănătatea publică și, prin urmare, este esențială pentru dezvoltarea durabilă și pentru o lume stabilă și prosperă.

Prin asigurarea accesului la o infrastructură sigură de alimentare cu apă și de canalizare, putem crea sanșele unei lumi fără sărăcie, foamete și boli. O lume în care toți oamenii pot să prospere și unde nimeni nu este lăsat în urmă.

prețuim APA!

Noutati