Update 19.08.2019

place Update 19.08.2019
August 19, 2019 5:09 pm

Ca urmare a creșterii excesive a consumului de apă din rețeaua publică, cauzate îndeosebi de temperaturile ridicate din ultima perioadă, se impune adoptarea unui program de întrerupere a serviciului public de distribuție, în scopul refacerii rezervelor de apă potabilă în localitatea Balotești.

Astfel, vă informăm că în această perioadă, în intervalele orare 24.00-05.00 și 10.00-16.00, serviciul public de alimentare cu apă potabilă va fi întrerupt, iar masura va fi menținută până la refacerea completă a necesarului de apă.

În acest context, amintim faptul că potrivit legislației în vigoare (legea 241/2006 republicată) apa potabilă distribuită prin sistemele de alimentare cu apă este destinată satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodărești ale populației, ale instituțiilor publice, ale operatorilor economici și, după caz, pentru combaterea și stingerea incendiilor, în lipsa apei industriale.

Pentru satisfacerea altor nevoi, cum ar fi udatul spațiilor verzi, al gradinilor, spălatul piețelor și al străzilor,  spălarea autovehiculelor, consumul tehnologic al unităților industriale etc., se va utiliza cu precădere apă industrială și/sau apa din surse proprii.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de efortul nostru susinut in vederea depasirii acestui disconfort.

Noutati