Update 06.12.2019

place Update 06.12.2019
December 6, 2019 11:56 am

Lucrări de investiții finalizate în zona de NORD

Apă Ilfov a încheiat lucrările de modernizare și extindere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă și de canalizare pe străzile Murgului, Petre Ispirescu, Intr. Petre Ispirescu, George Coșbuc, Intr. Pădurii, Codrului, Primăverii, Ștefan cel Mare din localitatea Tunari, precum și pe străzile Traian, Oituz, 1 Decembrie, Kogălniceanu, Ecaterina Teodoroiu. Sistemul public de distribuție a apei potabile a fost extins pe o lungime de 3,8 Km, iar cel de preluare a apelor uzate menajere pe o lungime de 2.3 Km. De asemenea, au fost realizate peste 500 de branșamente și racorduri la consumatori, până la limita de proprietate a gospodăriilor.

De aceleași îmbunătățiri a beneficiat și localitatea Mogoșoaia, pe străzile Halaicului, Heleșteului, Moțocului, Intr. Muzelor, Ariciului, Armeneasca, Cart. Lacurilor. Sistemul public de alimentare cu apă potabilă a fost extins pe o lungime de 1,6 Km, iar cel de canalizare pe o distanță de 1,7 Km. Totodată, au fost construite peste 200 de branșamente și racorduri la consumatori.

Locuitorii din comuna Grădiștea au beneficiat de investiții constând în construirea a 387 de branșamente la rețeaua publică de alimentare cu apă potabilă.

Pentru comuna Moara Vlăsiei au fost realizate 523 de branșamente la rețeaua de distribuție și 314 racorduri pentru preluarea apelor uzate menajere.

În localitatea Periș, au fost realizate racorduri la rețeaua de canalizare pentru toate instituțiile publice și blocurile de locuințe, precum și 150 de racorduri la cetățeni.

De asemenea, în Balotești au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei publice de alimentare cu apă potabilă pe o distanță de 350 m, iar în Ciolpani pe o lungime de 1043 m.

Lucrări de investiții finalizate în zona de VEST

Apă Ilfov a încheiat lucrarea pentru modernizarea conductei de alimentare cu apă pe o lungime de 3 Km din localitatea Măgurele, strada Atomiștilor. De asemenea, străzile Călugăreni, Crizantemelor, Raului, Fizicienilor au beneficiat de lucrări de extindere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă pe o distanță de 2,3 Km, iar cel de canalizare pe o lungime de 2 Km. Simultan, au fost realizate peste 200 de branșamente și racorduri la utilizatori, până la limita de proprietate a gospodăriilor.

În localitatatea Ciorogârla, sistemul public de distribuție a apei potabile a fost extins pe o lungime de 500 m. Totodată, au fost efectuate lucrări de executie a peste 300 de branșamente și 250 de racorduri la gospodăriile consumatorilor.

Pe strada Alexandriei din comuna Bragadiru au fost realizate lucrările de extindere a sistemului de alimentare cu apă potabilă pe o distanță de 300 m.

În comuna Cornetu, au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei publice de alimentare cu apă potabilă pe o distanță de 880 m, precum și în localitățile Dobroești și Jilava pe o lungime cuprinsă între 500-600 m.

Pentru comuna Dragomirești au fost realizate 150 de branșamente la rețeaua de distribuție a apei potabile.

Lucrări de investiții finalizate în zona de EST

Apă Ilfov a încheiat lucrările de modernizare și extindere a sistemului de alimentare cu apă potabilă pe o distanță de 940 m în localitatea Cernica, iar cel cu apă uzată pe o lungime de 1,2 Km. Totodată, a fost realizată execuția unui număr de 49 branșamentelor și 24 de racorduri la consumatori, până la limita de proprietate a gospodăriilor.

De asemena, în comuna Dobroești sistemul public de distribuție a apei potabile a fost extins pe o lungime 180 m, iar cel de canalizare pe o distanță de 90 m.

Localitatea Glina a beneficiat de extinderea rețelei de canalizare pe o lungime de 170 m.

Noutati