Update 01.07.2020

place Update 01.07.2020
July 1, 2020 1:51 pm

Anunț sistare apă potabilă în localitatea Balotești

Ca urmare a creșterii excesive a consumului de apă din rețeaua publică, cauzată îndeosebi de temperaturile ridicate din ultima perioadă, se impune adoptarea unui program de întrerupere a serviciului public de distribuție, în scopul refacerii rezervelor de apă potabilă în localitatea Balotești.

Astfel, vă informăm că în această perioadă, în intervalele orare 24:00-05:00 și 11:00-18:00, serviciul public de alimentare cu apă potabilă va fi întrerupt, iar măsura va fi menținută până la refacerea completă a necesarului de apă.

În acest context, amintim faptul că, potrivit legislației în vigoare (legea 241/2006 republicată), apa potabilă distribuită prin sistemele de alimentare cu apă este destinată satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodărești ale populației, ale instituțiilor publice, ale operatorilor economici și, după caz, pentru combaterea și stingerea incendiilor, în lipsa apei industriale.

Pentru satisfacerea altor nevoi, cum ar fi udatul spațiilor verzi, al grădinilor, spălatul piețelor și al străzilor, spălarea autovehiculelor, consumul tehnologic al unităților industriale, etc., se va utiliza cu precădere apă industrială și/ sau apă din surse proprii.

Vă informăm că la această dată compania a demarat lucrări de investiții având ca scop creșterea producției de apă, prin realizarea a două noi foraje de extracție. Estimăm că investiția va fi finalizată la jumătatea lunii August 2020.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de efortul nostru susținut în vederea soluționării acestei probleme.

Noutati